Načini plaćanja

Plaćanje na web shopu www.adazal.ba je moguće na više načina:

PikPay

PikPay je prvi domaći online servis za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na Adazal web trgovini. www.adazal.ba može izvršiti uplatu putem PikPay-a UniCredit banke. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama. Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj BAM valuti.

Plaćanje pouzećem (na adresi)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prlikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Mjesto preuzimanja

Adazal Baucentar
Aleja Bosne Srebrene 201
71000, Sarajevo, BiH
Radno vrijeme: pon-sub: 07 - 21h, ned: 07 - 17h

Prilikom ličnog preuzimanja u poslovnici, molimo Vas da ponesete dokument ili broj dokumenta koji ste dobili na e-mail adresu. Lično preuzimanje robe u našoj poslovnici je besplatno.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon proknjiženih evidentiranih uplata u skladu sa izvodima iz banke.